• kualitas

    Unggal sapotong dewan anu maot manual leuwih inspection.Qualified ketat bakal kaliwat, sarta leuwih teu minuhan sarat bakal diayak kaluar pikeun remanufacturing.

    kualitas
  • Lingkup suplai

    Urang utamana dina aktipitas pilem Nyanghareupan lapis, lapis, dewan MDF, dewan partikel pikeun jati, hiasan indoor na outdoor sarta konstruksi.

    Lingkup suplai
  • kaayaan Service

    produk urang ard lega used.We salawasna taat ka Maxim yén "kualitas ngawangun brand, Amanah ngembangkeun promot" dumasar kana domestik, beungeut ka dunya.

    kaayaan Service

Produk Artikel

Tianjin QianSheng International Trading Co, Ltd. is a specialized export plant product manufacture. we are specialized in the export of Film Faced Plywood ,MDF board, particle board, Commercial plywood ,Block Board , OSB board ,building templates and other board products.With professional and talented staff with great experience in the industry,implementing the ISO9001 and ISO 14001 .For different market , we could also provide the matched certification , example , Japan JAS ,AmercianCARB , Europe CE ,Austria AS/NZS for formplywood etc .

On the principle of good faith, mutual benefit, high efficiency, our team alwaysoffer good service, quick service.The company would provide customers with comprehensive quality service.Our idea is honest and credit, cooperation, promptitude, efficiency. Our tenet is meticulous boundless development…

Maca deui

panas Sale